O2 KIT EIDE PENTRU PREDARE SI INVATARE

O colectie de activitati complementare fiecarui modul al cursului online EIDE pentru elevi, realizata in scopul utilizarii de catre profesorii/formatorii VET, fie in cadrul activitatilor face-to-face, fie online.
Fiecare capitol al manualului corespunde unui modul al platformei de e-learning, propunand o serie de metode interactive si idei pentru activitati de invatare non-formare, pentru a servi ca sursa de inspiratie petru profesorii care doresc sa creasca atractivitatea activitatilor. 

Mobirise

O3 Cadru Curricular

Este un instrument realizat cu scopul de a sprijini profesorii si scolile VET sa implementeze cel 2 arii (Inteligenta emotionala pentru succesul antreprenorial si antreprenoriatul digital) in formarea VET standard.
Acesta este complementar cu celelalte instrumente EIDE, facand corelatia dintre continuri si competente, abilitati, cunostinte, precum si metode si indicatori.
Datorita faptului ca sistemele VET nationale sunt diferite, puteti personaliza acest document in functie de nevoile dvs. 

Mobirise Mobirise
T

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+

Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.

Mobirise

 This is an Open Educational Resource

 You are free to use, adapt, reproduce and share the work as long as you do not use it commercially and indicate the creator (EIDE Project 2018-1-PL01-KA202-050863). More info HERE.

 2019 EIDE Project 
Design by KLEINON