O 4 - EIDE Curs pentru profesori si formatori

Rolul acestui curs este de a familiariza profesorii VET si trainerii cu conceptele si contextul specifice pentru cele doua domenii cheie abordate in cadrul proiectului EIDE, respectiv inteligenta emotionala si antreprenoriatul digital, precum si cu instrumentele dezvoltate in cadrul proiectului EIDE, pentru ca ei sa-si poata ajuta elevii sa inteleaga aceste doua arii.

Grup-tinta: profesori VET/trainer/mentori/tutori/profesionisti din domeniul VET

In cele mai multe sisteme educationale, profesorii sunt foarte bine pregatiti in domeniul disciplinei predate. Inteligenta emotionala este mai aproape de domeniul socio-uman, iar digitalizarea – de STEM. In activitatea de business reala este insa nevoie de ambele pentru a avea succes. Cursul este deschis oricarui profesor din domeniul VET si are un character imersiv, pentru a asigura baza necesara sprijinirii elevilor si activitatii de mentorat in domeniul antreprenoriatului. 

T

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+

Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.

 This is an Open Educational Resource

 You are free to use, adapt, reproduce and share the work as long as you do not use it commercially and indicate the creator (EIDE Project 2018-1-PL01-KA202-050863). More info HERE.

 2019 EIDE Project 
Design by KLEINON